ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

MEGA COOL ... γιατί οι MEGA απαιτήσεις θέλουν COOL ιδέες.

Η MC, μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της επαγγελματικής ψύξης, εγγυάται λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ

η MC προσφέρει επαναστικές και πρωτοποριακές λύσεις μόνο για εσάς.

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Ικανοποίηση

Με συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, η MC ήρθε στην Ελληνική αγορά το 2012 και άλλαξε τα δεδομένα στην επαγγελματική ψύξη. Ο επαγγελματίας έχει πλέον τον δικό του άνθρωπο, με άμεσες λύσεις για ότι και εάν χρειαστεί, γρήγορα και αξιόπιστα. Η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση σας είναι προτεραιότητα για εμάς. Στην MC, φιλοσοφία μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες...γιατί οι Mega απαιτήσεις θέλουν Cool ιδέες !!!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο δυναμικό μας και σύμμαχο τις πιο σύγχρονες μεθόδους η εργασία μας γίνεται διασκέδαση. Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε όλους τους τομείς της βιομηχανικής ψύξης. Μαζί θα βρούμε τις καταλληλότερες λύσεις σε όλα σας τα σχέδια.

Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ

ΜΕΛΕΤΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

νέων ψυκτικών θαλάμων, σύμφωνα πάντα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα παρέχοντας πιστοποίηση εγκατάστασης και έλεγχο λειτουργίας. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ συμβατικής και τρισδιάστατης απεικόνισης των προσφορών μας μπορείτε πλέον να δείτε τα σχέδια σας να γίνονται πραγματικότητα πρίν καν κατασκευαστούν.

ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Επιδιορθώνουμε στον χώρο σας, άμεσα και οικονομικά, παλαιές ψυκτικές εγκαταστάσεις προσφέροντας σας έτσι την ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επιχείρησης σας και να μειώσετε τα λειτουργικά της έξοδα που οφείλονται σε μηχανικές δυσλειτουργίες ή ενεργειακές απώλειες.

Η εταιρεία μας παρέχει "φρέσκες" και οικολογικές προτάσεις για την μέγιστη εξοικονόμιση ενέργειας σε όλες τις ψυκτικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο...Με εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης και περιοδικού ελέγχου σωστής λειτουργίας, η MC, διασφαλίζει την ικανοποίηση σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Σε όλες τις υπηρεσίες μας προσφέρουμε εγγυημένη απόδοση λειτουργίας και πιστοποίηση πάντα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Η MC είναι πιστοποιημένη στην χρήση φθοριούχων αερίων σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της Ε.Ε.

Linkedin

facebook

skype

ΕΠΑΝΩ